CvA Eendaagse Vakmanschap leer je van elkaar! Komt u ook?

Vakmanschap leer je van elkaar! Nu is uw kans om deel te nemen aan de CvA Eendaagse Arbeidszaken. Nog een kleine 8 weken te gaan voordat we elkaar ontmoeten op 18 mei in het hart van Amersfoort, op het inspirerende terrein van de voormalige Prodentfabriek.

Programma: van integriteit tot generatiepact

Van 09.45 uur tot 16.00 uur wordt u, na een verrassende plenaire opening, meegenomen in een actueel en veelzijdig programma. In verschillende zalen kunt u deelnemen aan sessies met diverse onderwerpen die kunnen bijdragen aan eigentijds werkgeverschap.

  • Zo is er bijvoorbeeld een sessie over ‘Vertrouwenspersoon in bedrijf; de casus Koninklijke Marine’. Neem een kijkje in de vertrouwenspersoon organisatie binnen de Koninklijke Marine. Hoe pakken zij zaken betreffende ongewenst gedrag aan binnen de dynamische omgeving waarin marinemannen en -vrouwen werken? Wat houdt integriteit eigenlijk in binnen Defensie en hoe geeft men hier in de praktijk vorm aan?
  • Een geheel ander onderwerp komt aan bod bij de sessie van het A+O fonds Gemeenten over het generatiepact. Want hoe zetten andere gemeenten een zinvol en budgettair neutraal generatiepact neer? Zijn er ook binnen uw gemeenten kansen om de duurzame inzetbaarheid en de instroom van jongeren in uw organisatie elkaar te laten versterken?

Naast deze en vele andere sessies is er volop gelegenheid om elkaar te spreken en te netwerken. Dus meld u snel aan om een plekje te verzekeren bij de deelsessie van uw keuze op dé ontmoetingsplaats voor gemeentelijke P&O professionals en verbreed eens op een andere manier uw kennis in uw vakgebied!

Datum, tijd en plaats

Donderdag 18 mei
Amersfoort, Prodentfabriek
09.30 uur tot 16.00 uur, met aansluitend een borrel.

Aanmelden en meer informatie

Zie voor het volledige programma en aanmelden de site van: