Verkiezing Beste Overheidsorganisatie van het Jaar 2017

De Vereniging voor OverheidsManagement organiseert dit jaar wederom de Verkiezing voor beste Overheidsorganisatie van het Jaar. De Verkiezing Beste Overheidsorganisatie van het Jaar 2017 vindt 20 november plaats in de Ridderzaal.

De VOM zet samen met BZK, HPV, ICTU, IPO, KING, UVW, VB en VNG de zoektocht naar de beste overheidsorganisatie van Nederland integraal voort. Deze award moet een reeks verschillende verkiezingen samenbrengen tot dé geïntegreerde prijs voor de beste overheidsorganisatie van Nederland. Alle finalisten van 2015, 2016 en 2017 krijgen begeleiding bij de inzending naar de Europese Verkiezing voor Overheidsorganisaties: The European Public Sector Award (EPSA) in 2017.

De Verkiezing draagt bij aan transparantie en kennisdeling. Want we kunnen zo veel van elkaar leren! Waarom zouden we goede ideeën en initiatieven voor ons zelf houden? Daarnaast enthousiasmeert deelname aan de Verkiezing en ontstaat er een positieve sfeer binnen een organisatie als je trots bent op hetgeen wat jij gepresteerd hebt.

Nomineren

Vanaf vandaag is het mogelijk om organisaties te nomineren voor de Verkiezing Beste Overheidsorganisatie van het Jaar 2017. De jury is op zoek naar innovatieve oplossingen en excellent presterende overheidsorganisaties. Kent of bent u de overheidsorganisatie van 2017? Nomineren kan tot 1 september 2017.

Meer informatie

Voor meer informatie over eerdere edities, het juryproces en inzendingsvereisten zie: