Agenda over Arbeidsvoorwaarden en personeelsbeleid

26 sep

Tijdens deze Nacht gaan dagelijks bestuurders met elkaar in gesprek over de vraag hoe zij, zonder juridische instrumenten, invulling geven aan hun bijzondere verantwoordelijkheid voor de integriteit van het bestuur. Zet u dit jaarcongres over integriteit in de publieke sector in uw agenda?

27 sep

De Dag van de Integriteit staat dit jaar in het teken van de grenzen van integriteit. Waar liggen de grenzen van transparantie? Hoe bevorder je integriteit als er sprake is van wantrouwen of angst?

2 okt

In vervolg op de informatiebijeenkomsten FLO-overgangsrecht van de VNG  in december 2017 in Breda en Zwolle, organiseert de VNG een vervolgbijeenkomst FLO-overgangsrecht .

4 okt

Het festival is een samenwerking tussen de A&O-fondsen Gemeenten, Provincies en Waterschappen en is gericht op hr-professionals uit deze drie sectoren. De ontwikkeling van mens en organisatie is de rode draad in het aanbod aan workshops, activiteiten en lezingen.

9 okt

Economische en maatschappelijke ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Dat vraagt om innovatieve geesten, lefgozers die met passie bewust en op het juiste moment van de gebaande paden afwijken. Tijdens de masterclass worden gereedschappen aangereikt die helpen succesvol te innoveren.