Laat u inspireren over digitale toegankelijkheid en het vergroten van uw klanttevredenheid. Kom tijdens deze volledig verzorgde dag in contact met experts, oplossingsaanbieders en vakgenoten en woon de door de VNG georganiseerde sessies bij. 

Het congres richt zich op de gebieden: dienstverlening, informatiehuishouding en bedrijfsvoering. Door middel van inspirerende keynotes, interactieve sessies en praktijkvoorbeelden verkennen we innovatieve benaderingen en best practices die kunnen bijdragen aan het verbeteren van dienstverlening, het optimaliseren van informatiehuishouding en het stroomlijnen van bedrijfsvoering binnen de overheid. De VNG organiseert 3 sessies op het congres:

  • Een kwart mist de boot: voor 25% van onze inwoners zijn websites en apps niet zomaar toegankelijk

Tijdens deze sessie wordt besproken hoe digitale toegankelijkheid op ambtelijk, bestuurlijk en politiek niveau prioriteit kan krijgen, met betrokkenheid van inwoners en een speciale rol voor de gemeenteraad.

  • De klanttevredenheid verhogen bij gemeenten met Signalen

Tijdens deze sessie wordt de open-source software ‘Signalen’ gepresenteerd, die meldingen automatisch naar de juiste afdeling routeert, wat zorgt voor snellere oplossingen, hogere klanttevredenheid en efficiëntere gemeentelijke samenwerking.

  • Breda als samenlerende en groeiende stad 

Gemeente Breda streeft ernaar de meest digitaal inclusieve stad van Nederland te worden door samen met partners meldingen via het Informatiepunt Digitale Overheid te structureren en minder digitaal vaardige inwoners te betrekken bij het ontwerp van nieuwe technologie.

Bekijk het hele programma op de website van De Toekomstgerichte Overheid (www.heliview.com).

Locatie en tijd

  • Congrescentrum de ReeHorst in Ede
  • Woensdag 2 oktober

Doelgroep

Het congres richt zich op een managers, senior specialisten die op de hoogte willen blijven van de huidige trends en ontwikkelingen op het gebied van dienstverlening, informatiehuishouding en bedrijfsvoering in de (semi) overheid.

Kosten

Gratis als u behoort tot de in de inschrijfvoorwaarden beschreven doelgroep (www.heliview.com). Als u hier niet toe behoort kost deelname € 299. 

Organisator

Heliview