Dit najaar organiseert Ruimte-OK regiobijeenkomsten over het Programma Onderwijshuisvesting (POHV) en het Innovatieprogramma Onderwijshuisvesting (IPOHV). De regiobijeenkomsten zijn op 5, 6, 19, 20 en 25 november en 3 december. 

Bekijk ook de andere regiobijeenkomsten:

Leren van innoveren  

Het eerste deel van de bijeenkomst leggen we de focus op het IPOHV, de innovatieve pijler van het POHV. We gaan in op de 3 leerlabs, wat deelname aan een leerlab betekent, hoe u mee kunt doen en het beschikbare programmabudget.  

Programmatisch werken 

In het tweede deel leert u plenair en in workshops over de integrale aanpak van het POHV en de ondersteuning, tools & standaarden voor het meer programmatisch werken. 

Locatie en tijd

  • Roosendaal
  • 13.00 - 17.00 uur, 25 november 2024

Kosten

Geen

Meer informatie

Samen werken we aan het doorontwikkelen van bestaande kennis en realiseren we échte innovaties. We delen ervaringen vanuit het werkveld en zorgen voor toegankelijke kennis, toepasbare standaarden en formats, en ondersteuning.  
 
Samen pakken we de onderwijshuisvestingsopgave aan; met inclusieve, gezonde en duurzame scholen. Want goede schoolgebouwen zorgen voor betere leerprestaties en lager ziekteverzuim. 

Lees meer op de website van Ruimte-OK

Organisator

OCW, PO-Raad, VO-raad, VNG