Projectcoördinator leren en ontwikkelen VNG Academie (32 – 38 uur)

VNG Connect

Vacaturenummer 24.005

Heb jij een passie voor leren en ontwikkelen of heb jij interesse in dit vakgebied en ben jij een ervaren projectcoördinator die er energie van krijgt om in een organisatie te werken die in beweging is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij, VNG Academie, zijn op zoek naar een gedreven en proactieve projectcoördinator ter versterking voor ons team! 

Wat ga je doen?

Samen met het team zorg je voor het organiseren en realiseren van leerinterventies. Als projectcoördinator ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig coördineren van het gehele logistieke, administratieve en organisatorische opzet en afhandeling van opleidingen/trainingen en bijeenkomsten, zowel Fysiek als digitaal van A tot Z. Je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat ons leeraanbod succesvol wordt uitgevoerd. Je werkt nauw samen met de adviseurs, trainers en andere stakeholders binnen en buiten de organisatie om de opleiding perfect te laten verlopen.

Waar maak je deel van uit?

VNG Connect (Den Haag) bestaat uit een team van enthousiaste medewerkers die gezamenlijk werken aan de organisatie van (online en hybride) congressen, festivals, cursussen, trainingen en beurzen, gericht op burgemeesters, wethouders, raadsleden, managers en beleidsmedewerkers binnen de lokale overheid. Onze organisatie is een zelfstandige onderneming die deel uitmaakt van de groep van bedrijven van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten.

VNG Connect kent drie kernactiviteiten. ‘VNG Congressen’ richt zich vooral op de organisatie van congressen en vergelijkbare bijeenkomsten, voor vooral lokale overheden en de non-profitsector. Onder de naam ‘VNG Academie’ organiseren van diverse leerinterventies met het oog leren en ontwikkelen.  En bij ‘VNG Trainees & Detacheren’ detacheren we (jong) talent bij verschillende overheidsorganisaties.

Als Projectcoördinator ben jij onderdeel van het team VNG Academie. Wij zijn een klein, hardwerkend en enthousiast team dat momenteel bestaat uit een manager academie, vijf adviseurs, een relatiemanager en vier projectcoördinatoren. We zijn een team dat groeiend- en continu in beweging is en in ontwikkeling naar een nieuwe positionering.

Wat bieden we jou?

Je krijgt een contract voor de duur van één jaar, met uitzicht op verlenging bij goed functioneren en gelijkblijvende bedrijfsomstandigheden. Jouw salaris bedraagt maximaal € 4.581,70 bruto per maand bij een 38-urige werkweek (inschaling vindt plaats volgens cao rijk schaal 8). Daarnaast is de inschaling afhankelijk van opleiding en werkervaring met daarbij mogelijk plaatsing in een aanloopschaal. Je krijgt een individueel keuzebudget (IKB) dat bestaat uit 16,3% van jouw salaris en is opgebouwd uit het vakantiegeld van 8% en de eindejaarsuitkering van 8,3%. Je kunt zelf kiezen hoe je het IKB inzet. Bijvoorbeeld voor een fiets, sport of extra verlof. Je krijgt een volledige reiskostenvergoeding met NS Businesscard. Je geeft zelf sturing aan je carrière. Wij ondersteunen jou daarin met de benodigde faciliteiten om te leren en jezelf te ontwikkelen. Je werkt hybride en krijgt de ruimte om zelf te bepalen hoe je je werkdag invult. Ben je op kantoor? Dan werk je in een mooie werkomgeving in een monumentaal pand; de Willemshof. Daarnaast kun je rekenen op goede lunchopties in ons bedrijfsrestaurant!

Wat neem je mee? 

Een MBO+ diploma met minimaal 3 jaar ervaring of HBO werk- en denkniveau. Daarnaast ben je een organisatietalent, die communicatief sterk is en ervaring heeft in het administratief organiseren van opleidingen. Je bent vertrouwd met project- en planmatig werken en je beschikt over een probleemoplossend vermogen. Op proactieve wijze benoem je knelpunten wanneer je deze tegen komt en doet voorstellen tot verbetering. Voor deze functie is het belangrijk dat je ad hoc kunt reageren, want iedere dag is anders. Zelfstandig werken vind je fijn, maar je bent tegelijkertijd ook een echte teamspeler. Ook ben je in staat om een sparringpartner te zijn bij de ontwikkeling van een nieuwe leerinterventie. Ms Office heeft voor jou geen geheimen en je maakt nieuwe systemen je snel eigen. Tot slot ben je een klantgericht, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is het een pré wanneer je werkervaring hebt in het bedrijfsleven en binnen de (rijks-)overheid.

Stap naar voren: solliciteer direct

Ben jij de initiatiefrijke projectcoördinator die we zoeken? Solliciteer dan uiterlijk 25 september a.s. je motivatie met CV naar esther.planjer@vng.nl onder vermelding van het vacaturenummer (24.005). Gesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 2 oktober.

Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Joost de Langen, manager VNG Academie, telefoon 06-27214542. Over de procedure kun je contact opnemen met Esther Planjer, managementassistent, 06-28 35 72 04.

VNG Connect zoekt zelf haar kandidaten, aanbiedingen van derden worden niet op prijs gesteld.

Stap naar voren