De VNG wil de Handreiking Leegstand te lijf 2.0 uitbreiden met voorbeelden en tips voor het terugdringen van leegstand van agrarisch vastgoed. Daarom roepen wij u op een korte vragenlijst in te vullen, om ons een beeld te geven van de informatie waaraan gemeenten behoefte hebben. 

Het bestrijden van leegstand is voor gemeenten vaak een complexe opgave. De VNG heeft daarom vorig jaar de Handreiking Leegstand te lijf 2.0 uitgebracht, gericht op het terugdringen van leegstand in kantoor- en winkelpanden. We willen deze handreiking nu uitbreiden met leegstand van woningen en agrarisch vastgoed. Bureau Companen pakt dit voor ons op. Over leegstand van woningen benaderen zij zelf de gemeenten. 

Lijst van 6 vragen

Over leegstand van agrarisch vastgoed is een korte vragenlijst opgesteld. Het gaat om 6 vragen over de informatie die u graag opgenomen zou zien in de handreiking en welke vragen vooral bij u leven rond leegstand van agrarisch vastgoed. Ook zijn we op zoek naar goede voorbeelden. Wij waarderen het erg als u de vragenlijst invult. Dat kan tot uiterlijk 24 december. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking