Op maandag 12 en dinsdag 13 maart vindt de 24e editie van de VNG Belastingconferentie plaats. Het Team Belastingen van de VNG wil graag zijn steentje bijdragen aan een betere wereld, daarom staat het thema Duurzaamheid op deze dagen in de spotlights.

Bij de termen ‘duurzaam’ en ‘klimaat’ gaan je gedachten automatisch naar het milieu, maar het is ook op het gebied van belastingen zeker van toepassing! Zo gaan wij in het programma natuurlijk uitgebreid in op het vergroenen van gemeentelijke belastingen, met bijvoorbeeld een workshop over een speciale baatbelasting om huizen gasloos te maken en de verduurzaming van de modelverordeningen van de VNG.

Het hele team Belastingen heet u graag van harte welkom 12 en 13 maart in Arnhem.

Duurzame aanpakken

Naast vergroenen is er nog veel meer op een duurzame manier aan te pakken. Bijvoorbeeld ‘sociale incasso’, een goed voorbeeld van hoe de relatie met de klant op een duurzame manier opgepakt kan worden. Maar ook hoe wij zelf als beroepsgroep duurzaam de toekomst tegemoet kunnen gaan komt aan bod.

Programma en workshops

Naast inhoudelijke workshops vindt u ook een aantal vaardigheden workshops terug in het programma-aanbod. Alle workshops met toelichting vindt u in het workshopoverzicht.

Meer informatie

Het programma wordt de komende tijd verder ingevuld en geactualiseerd, dus houd de website in de gaten.
Bekijk alle praktische informatie over het congres op de specale belastingconferentiesite of meld u direct aan via het aanmeldformulier.