Op 24 februari en 3 maart kunt u van 12.30 tot 13.30 uur weer deelnemen aan de gratis Tozo lunchcafés van VNG Naleving. In een kleine samenstelling gaan we via Teams op een laagdrempelige manier met elkaar in gesprek over de ontwikkelingen rondom de Tozo-regeling.

Signalen

Op het programma staan dit keer de signalen die worden aangeleverd door het Inlichtingenbureau. Welke signalen ontvangt u allemaal en hoe moeten die worden geïnterpreteerd? Hier gaan we samen naar kijken. Ook besteden we aandacht aan de manier waarop grote aantallen signalen opgepakt kunnen worden bij de controles op de rechtmatigheid van de Tozo. Daarnaast is er ruimte om over uiteenlopende vraagstukken (bijvoorbeeld IB rapportages en procesinrichting) met elkaar van gedachten te wisselen. Alex Tamminga, accountmanager bij het Inlichtingenbureau, is aanwezig tijdens deze sessies om informatie te verstrekken en vragen te beantwoorden.

Inschrijven

Aanmelden voor de lunchcafés kan via de onderstaande link. Mocht u al een specifieke vraag of opmerking hebben, dan kunt u die vermelden in het formulier. De inschrijfbevestiging met deelname link ontvang u vlak voordat het lunchcafé plaatsvindt, dus zet zelf alvast de datum en tijd in uw agenda. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen tijdens een van onze lunchcafés.

Let op: Per sessie is er plek voor maximaal 10 deelnemers, dus wacht niet te lang met aanmelden!

Data

  •  Woensdag 24 februari van 12:30 tot 13:30 uur
  •  Woensdag 3 maart van 12:30 tot 13:30 uur

> Inschrijven