Op 6 juli kunt u van 12.30 tot 13.30 uur weer deelnemen aan een gratis Tozo lunchcafé van VNG Naleving. In een kleine samenstelling gaan we via Teams op een laagdrempelige manier met elkaar in gesprek over de ontwikkelingen rondom de Tozo-regeling.

Tozo 5: Wat doen gemeenten met de heroriëntatie?

Gemeenten zijn druk bezig met de uitvoering van de Tozo maatregelen en de controle op Misbruik en Oneigenlijk gebruik. Na meer dan een jaar Tozo zijn er voldoende onderwerpen om te bespreken. We willen tijdens dit lunchcafé vooral stilstaan bij de aankomende Tozo 5 periode.

Het verzoek vanuit het Ministerie van SZW was al eerder gericht op heroriëntatie. Juist in Tozo 5 is het interessant om daarover na te denken. Hoe gaan gemeenten bijvoorbeeld om met Tozo 5 en de heroriëntatie nu de maatregelen afnemen en ondernemers weer meer werk kunnen verzetten? Komen alle ondernemers hetzelfde uit de coronacrisis of zijn er ook nu nog ondernemers die het lastig hebben? Juist hierover willen wij met elkaar in gesprek.

Inschrijven

Aanmelden voor de lunchcafés kan via deze link. Mocht u al een specifieke vraag of opmerking hebben, dan kunt u die vermelden in het formulier. De inschrijfbevestiging met deelname link ontvang u vlak voordat het lunchcafé plaatsvindt, dus zet zelf alvast de datum en tijd in uw agenda. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen tijdens een van onze lunchcafés.

Let op: Er is plek voor maximaal 10 deelnemers, dus wacht niet te lang met aanmelden!

Datum en tijd

  • Dinsdag 6 juli van 12:30 tot 13:30 uur

> Inschrijven