The Green Escape is een nieuw spel gebaseerd op de 17 Global Goals. Al gamend wordt de bezoeker zich bewust van onderwerpen die de wereld een betere plek maken. Naast het fysieke spel is sinds kort ook een interactieve online experience beschikbaar.

Het doel van het escapespel is om binnen 60 minuten te ontsnappen uit de 'escaperoom' door verschillende opdrachten uit te voeren die te maken hebben met de Global Goals. Er zijn 2 spelkamers, waar in totaal 17 spellen opgelost kunnen worden. 

Coronaproof

Naast het opdoen van kennis over de Global Goals en duurzaamheid in bredere zin, maakt het spel het mogelijk om coronaproof samen te komen, te werken aan teambuilding en simpelweg samen plezier te hebben. Het spel is praktisch inzetbaar. Op elke binnenlocatie, kantoor of eventlocatie kan de escaperoom worden gebruikt. 

Bij de online versie van the Green Escape krijgen alle deelnemers een envelop thuisgestuurd met instructies en materialen en spelen zij het spel via een videoverbinding. De deelnemers worden hierbij ondersteund door een spelbegeleider. Daarnaast is er ook een hybride vorm van het spel mogelijk, waarin 1 persoon de escaperoom thuis heeft en de andere teamleden online deelnemen.

Meer informatie