Wist u dat u met Mijn VNG makkelijk en snel de informatie vindt die voor u van belang is? Geef in uw account aan waarin u geïnteresseerd bent, bijvoorbeeld de Omgevingswet, jeugd of arbeidsvoorwaarden. Dan selecteren wij voor u die specifieke informatie, zowel op VNG.nl als in het Weekoverzicht. 

Hoe werkt het?

U maakt een account aan voor Mijn VNG, en vinkt daarna de onderwerpen aan die voor u van belang zijn. Dan ziet u op uw dashboard en de pagina’s Onderwerpen, Nieuws en Agenda voortaan als eerste wat u interesseert. Natuurlijk kunt u ook nog steeds doorklikken naar alle onderwerpen, nieuwsberichten en agenda-items.

VNG Weekoverzicht

Mijn VNG is ook gekoppeld aan het VNG Weekoverzicht. Als abonnee ontvangt u elke vrijdag het nieuws van de afgelopen week. Als u uw voorkeuren aangeeft op Mijn VNG, staan in uw Weekoverzicht alleen berichten en agenda-items over de door u geselecteerde onderwerpen. Bent u nog geen abonnee? Dan kunt u zich via Mijn VNG meteen inschrijven. 

VNG Forum

Voor veel beleidsonderwerpen heeft de VNG een forum, exclusief voor gemeenteambtenaren. Zij kunnen daar ervaringen uitwisselen en elkaars vragen beantwoorden. Ook deze VNG Fora zijn gekoppeld aan Mijn VNG. Als u bent ingelogd op Mijn VNG heeft u direct toegang tot de fora waarvan u lid bent. Discussies uit deze fora ziet u dan ook op VNG.nl: op de pagina’s over de bijbehorende onderwerpen en bij de zoekresultaten. 

Meer informatie