Hartvoordejeugd.online is hét platform voor mensen die beter willen voor kinderen en jongeren. Op dit platform staan verbinding, inspiratie en interactie centraal. Hartvoordejeugd.online is de ‘online huiskamer’ waarin alle mensen die beter willen voor kinderen en jongeren elkaar kunnen ontmoeten, helpen, delen, de weg wijzen, inspireren en leren. Bekijk het platform en doe mee!

Het platform is een nieuwe mogelijkheid om in het kader van het Programma Zorg voor de Jeugd te leren hoe binnen de jeugdhulp online horizontale verbinding anno nu gestalte moet krijgen. Met als centraal doel: samen de zorg voor de jeugd steeds beter maken. Doelgroepen zijn niet alleen professionals, maar bijvoorbeeld ook ouders en alle andere mogelijke partijen die betrokken zijn bij de jeugd. 

Zorg voor de Jeugd

De website voordejeugd.nl blijft het primaire platform van het Programma Zorg voor de Jeugd, waarop achtergronden, analyses, doelen en doelstellingen, aanpak en activiteiten en natuurlijk resultaten en inspirerende voorbeelden worden gepresenteerd. Onder meer beleidsmakers, brancheorganisaties, cliëntenorganisaties, gemeenten, kennisinstituten en professionals kunnen zich hier informeren.