Van 17 tot 21 juni 2019 vindt de EU Sustainable Energy Week plaats. Gedurende deze week wordt onder meer de grootste Europese beleidsconferentie over duurzame energie georganiseerd. U kunt zich nu aanmelden om een sessie te hosten. Ook is de registratie voor de Sustainable Energy Awards geopend.

De Policy Conference vindt plaats van 18 tot 20 juni in Brussel.

Policy Conference

Ondersteunt u met uw werk een economie gebaseerd op schone, veilige en efficiëntie energie? Bezoek dan de Policy Conference 2019. Deze beleidsconferentie is het grootste evenement over hernieuwbare energie en efficiënt energiegebruik in Europa. De Europese Commissie en andere stakeholders op het gebied van energie organiseren sessies over duurzame energievraagstukken, goede ervaringen, ideeën over duurzame energie en er vinden debatten over nieuwe beleidsontwikkelingen plaats. Bovendien biedt de conferentie een kans om uw netwerk uit te breiden.

Aanmelden sessie organiseren

Bent u geïnteresseerd in het organiseren van een sessie tijdens de beleidsconferentie? U kunt tot 28 januari een aanvraag indienen. Het biedt een unieke gelegenheid om nieuwe beleidsontwikkelingen en oplossingen voor een klimaatneutraal Europa in 2050 te presenteren en te bespreken. Het aanmeldformulier vindt u onder ‘meer informatie’.

Deelnemers kunnen zich registeren vanaf april 2019. Houd de website dus goed in de gaten.

EU Sustainable Energy Awards

Met de Sustainable Energy Awards worden innovatieve projecten op het gebied van energie-efficiëntie en hernieuwbare energie erkend. Iedereen in de Europese Unie kan een project indienen om mee te dingen voor de awards. De deadline voor aanmelden is 4 februari.

Meer informatie