Het Europese subsidieprogramma Interreg Vlaanderen-Nederland 2014-2020 gaat waarschijnlijk in december 2017 voor de vierde keer open. Daarom zijn er op vrijdag 8 en 15 december 2017 boostersessies om u te helpen bij uw projectplan. Inschrijven voor de boostersessies kan tot 24 november 2017.

De provincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg organiseren samen met Stimulus Programmamanagement acht boostersessies om u te helpen bij de voorbereiding en de uitwerking van uw project. Ze proberen uw projectplan inhoudelijk aan te sluiten op het Interreg Vlaanderen-Nederland programma. Ze kunnen u ook helpen bij het vinden van eventuele projectpartners. De boostersessies in het PSV stadion in Eindhoven duren anderhalf uur en zijn bedoeld voor bedrijven en organisaties in Zuid-Nederland die een concreet projectplan hebben. 

Interreg Vlaanderen-Nederland

Interreg Vlaanderen-Nederland is een grensoverschrijdend subsidieprogramma. Het programmagebied beslaat acht provincies in de grensstreek tussen Vlaanderen en Nederland. Voor de vierde keer kunt u in december een beroep doen op subsidies voor grensoverschrijdende projecten op het gebied van innovatie, duurzame energie, milieu en werkgelegenheid.

Meer informatie