Deze week in VNG-magazine

Op de honderdste verjaardag van de VNG, dinsdag 28 februari, verschijnt VNG Magazine met een bijzondere jubileumspecial. Honderd pagina’s tekst en foto’s over de geschiedenis van de vereniging, haar leiders en haar partners. Maar het is niet alleen een terugblik: de lezers worden ook uitgedaagd om deel te nemen aan een schrijfwedstrijd over ‘De gemeente in 2025’

Oud-VNG’ers

Aangehaald
Spraakmakende citaten uit voorbije decennia.

VNG Magazine
De wereld veranderde, het magazine veranderde mee. De jongste ontwikkeling in 2012: het blad is in print te lezen, online en op de iPhone en iPad.

Schrijfwedstrijd: De gemeente in 2025
DeVNG bestaat honderd jaar – maar hoe ziet haar toekomst eruit? Doe mee aan de schrijfwedstrijd ‘De gemeente in 2025’. Bijdragen van maximaal 800 woorden zijn welkom bij de redactie tot 7 mei, op het e-mailadres redactie@vngmagazine.nl, onder vermelding van ‘schrijfwedstrijd’.
De beste inzendingen komen woensdag 16 mei op www.vngmagazine.nl.
Tijdens het VNG-Jaarcongres van 5 en 6 juni wordt bekend wie de winnaars zijn. Hun bijdragen publiceren we in VNG Magazine van 8 juni. 

* VNG Nieuws: de vaak taaie lobby
Een vooruitziende blik, een lange adem, soms dag en nacht keihard werken, creatief en vindingrijk zijn. Medewerkers van het VNG-bureau in Den Haag vertellen over de onzichtbare kant van hun werk: de lobby.
 

Overige artikelen in dit VNG-magazine: