logo gemeentedelers

 

Welkom bij de GemeenteDelers.

 

Contactgegevens aanspreekpunt
Omschrijving van de casus

Let op! In deze ronde alleen een korte duidelijke tekst aanleveren en geen linkjes naar bijlagen en/ of filmpjes! Casussen die doorgaan naar de volgende ronde leveren dán aanvullende informatie en bewijzen aan.

Alle informatie uit dit formulier wordt in elke ronde gebruikt en wordt (bij doorgaan naar een volgende ronde) gedeeld met de assessoren en juryleden.

Licht de casus toe aan de hand van de aspecten die worden gebruikt voor de beoordeling van de casus.

Voor het onderdeel Geslaagd werken we met de criteria: geleverd resultaat, verwachting doelgroepen, rendement & bereik, acceptatie & inbedding en teamresultaten (max 200 woorden).
Voor het onderdeel Waardevol werken we met de criteria: rationale, publieke waardering, inclusie en overige maatschappelijke doelen (max 200 woorden).
 
Voor het onderdeel Herbruikbaar werken we met de criteria: documentatie, evaluatie & hergebruik en reeds hergebruikt (max 200 woorden).
Typering
De competitie is voor initiatieven die de gemeentelijke/ overheid dienstverlening aan inwoners en ondernemers verbeteren. Er zijn twee categorieën:

Wat doen wij met uw gegevens?

Wij gebruiken uw gegevens uit onderstaand formulier alleen om u te benaderen en te informeren over GemeenteDelers. Met het invullen van dit formulier geeft u daar toestemming voor.