Elke dag op de hoogte blijven van het laatste nieuws over gemeenten, de VNG en de landelijke politiek? Dat doet u met de VNG Nieuwsapp. 
 

De VNG Nieuwsapp is de nieuwsvoorziening van VNG, VNG Magazine (Sdu) en ANP. Dagelijks geactualiseerd, 24 uur per dag beschikbaar.

Downloaden

De VNG Nieuwsapp vervangt de voormalige VNG app. Heeft u de oude app nog op uw mobiele telefoon of tablet staan? Gooi die dan eerst weg.

De VNG Nieuwsapp is ontwikkeld voor iOS 8 of hoger en Android 4.3 of hoger. Zoek op VNG Nieuwsapp in Google Play of App Store of mail onderstaande link naar uw mobiele telefoon of tablet:

Let op:  eerdere versies van Android en iOS worden niet ondersteund, daar kunt u de app dus niet op downloaden.

Inhoud

De VNG Nieuwsapp omvat nieuws over gemeenten en uit de landelijke politiek, verzorgd door de VNG, de redactie van het VNG Magzine en ANP. Daarnaast vindt u een overzicht van actuele vacatures van GemeenteBanen in de app.

Voor wie

De app is voor iedereen die geïnteresseerd is in wat er in de lokale en landelijke politiek gebeurt. Burgemeesters, wethouders, raadsleden  en ambtenaren kunnen zo in één oogopslag zien welke ontwikkelingen er zijn.  En ook andere geïnteresseerden kunnen met de app snel op de hoogte blijven van ontwikkelingen bij gemeenten en standpunten van de VNG.

Meer informatie