Dit is de verdiepingsslag na de basistraining Toezicht en Handhaving Kinderopvang van Naleving. We gaan verder in op handhaving en de processen die hiermee gepaard gaan, aan de hand van casuïstiek die door de trainers wordt ingebracht.

De nadruk van deze training zal vooral liggen op het oplossen van diverse casussen met elkaar en daarmee de praktische toepassing van de wet- en regelgeving. 

Doelgroep

  • Deze training is alleen toegankelijk voor gemeenteambtenaren en GGD-medewerkers die in opdracht van de gemeente handhavende taken uitvoeren. Om deel te nemen aan deze training verwachten we dat de kennis uit de basistrainingen aanwezig is.
  • Indien u twijfelt of deze training geschikt is voor u, neem dan contact op met kinderopvang@vng.nl

Data en locatie

  • Woensdag 8 februari 2023 (La Vie, in Utrecht)

De training duurt van 09:30 uur tot uiterlijk 16:00 uur. Inloop vanaf 09.15.

Kosten en annuleren

Deelname aan deze training kost € 425,- (exclusief btw, per persoon).

Kunt u onverwacht toch niet deelnemen, dan kunt u tot 1 maand voor aanvang van de training kosteloos annuleren of kunt u - tot op de dag van de training - een vervanger aanwijzen. Mail uw wijziging o.v.v. de naam van de training aan vngconnectacademie@vng.nl.

Aanmelden

Omdat deze training bedoeld is voor gemeenteambtenaren en GGD-medewerkers, kunt u zich alleen inschrijven met een gemeentelijk of GGD emailadres. Is de training op de datum van uw keuze vol, dan komt u op een wachtlijst. Natuurlijk ontvangt u hierover bericht. Naar aanleiding hiervan kunt u ook voor een andere datum kiezen.

Meer informatie

U ontvangt na voltooiing van de training een certificaat van deelname.

Organisator

Naleving, VNG Realisatie