Webinar gemist?
10 oktober

Gaat u zich voor uw gemeente bezighouden met het Landelijk Register Kinderopvang (LRK)? Deze online basistraining maakt u wegwijs in de processen van aanvraag en wijziging. Het gaat om een 2-daagse training met een terugkommiddag.

10 oktober

Op maandag 10 oktober organiseren we voor de derde keer ons landelijke congres: ‘Naleving doet ertoe; grip op uitvoering in het sociaal domein’. In het Spant te Bussum gaan we samen met beleidsmakers en professionals aan de slag met rechtmatigheid, toezicht en handhaving in het sociaal domein.

31 oktober

De Week van de Standaarden Sociaal Domein, van 31 oktober t/m 4 november, is een week met diverse bijeenkomsten (online, op locatie en hybride) waarbij standaardisatie en vereenvoudiging van uitvoering en inkoop van zorg en ondersteuning centraal staan.

3 november

De kinderopvang komt veel in het nieuws door onder meer de personele tekorten. Ook de aankomende wijzigingen in wet- en regelgeving vragen om aanpassingsvermogen. Dit alles heeft weer veel impact op toezicht en handhaving. Kortom: een sector die enorm aan het veranderen is en voor grote uitdagingen staat.