Hoe zorgt u ervoor dat uw organisatie in 1 keer door heeft dat informatieveiligheid belangrijk is? Met de inzet van een Red Team heeft u tijdelijk die aandacht, maar hoe houdt u die aandacht vast?

Bij de provincie Fryslân is vorig jaar een cyberweerbaarheidsoefening uitgevoerd en dat is heel goed bevallen. Echter achteraf gezien had er meer uitgehaald kunnen worden en die geleerde lessen komen tijdens dit webinar aan bod. Daarnaast leert u hoe u Red Teaming als instrument kunt inzetten om de cyberweerbaarheid van een organisatie te testen. En welke aandachtspunten belangrijk zijn om de oefening zo effectief mogelijk in te zetten.

Overheidsbrede cyberwebinars

Oktober is European Cyber Security Month. U kunt in deze maand diverse overheidsbrede cyberwebinars volgen. Tijdens deze online sessies delen bestuurders en professionals uit verschillende overheidslagen hun lessons learned. Ook wordt u uitgedaagd om actief aan de slag te gaan in uw eigen organisatie, zodat u nog beter voorbereid bent en weerbaarder wordt tegen cyberincidenten. 

Locatie en tijd
  • Online
  • 13:00 - 14:00 uur
Doelgroep

CISO's /ISO's

Kosten

Deelname is gratis

Meer informatie
Organisator
ICTU en VNG Connect i.o.v. het ministerie van BZK