Het samenwerkingsverband Onderzoek Vermogen Buitenland (OVB) en de gemeente Almere organiseren een webinar over het doen van onderzoek naar vermogen in het buitenland. Als thema staat ‘Projectmatig werken’ centraal. De gemeente Almere neemt u tijdens dit webinar mee in hun aanpak en ervaringen.

Wilt u als gemeente onderzoek doen naar vermogen in buitenland? Is de wens er maar ontbreekt het totaaloverzicht of is er behoefte aan concrete voorbeelden om zo’n soort onderzoek te starten? Dan biedt het webinar ‘Projectmatig werken’ uitkomst. In dit webinar vertelt de gemeente Almere uitgebreid over hun aanpak inclusief resultaten en ervaringen. Daarnaast krijgt u de kans om een verdiepingsslag te maken en met elkaar in gesprek te gaan over de (on)mogelijkheden en uitvoeringsvraagstukken rondom het doen van onderzoek naar vermogen in het buitenland binnen de Participatiewet.

Mocht u op voorhand al vragen hebben, vermeld deze dan bij de inschrijving zodat we de vragen tijdens de sessie kunnen behandelen.

Locatie en tijd
  • Online via Teams
  • 13.30 tot 15.00 uur
Doelgroep
  • Dit webinar is interessant voor sociaal-rechercheurs/handhaver/toezichthouders, juridisch kwaliteitsmedewerkers maar ook voor beleidsmakers en consulenten Participatiewet.
Kosten
  • Geen
Organisator
VNG Naleving