Hoe kijkt de markt naar de gemeente als opdrachtgever? Hoe kan mijn gemeente extra aantrekkelijk worden als opdrachtgever, in deze tijden van schaarste en crises? Wat zijn de markttrends en tenderontwikkelingen waarmee ik als gemeentelijk inkoper rekening moet houden? U hoort het tijdens dit webinar.

Ter gelegenheid van het nieuwe forum Inkoop en Aanbesteden organiseren we dit webinar. Op het forum kunnen gemeentelijk inkopers kennis uitwisselen, het webinar gaat juist over kennis uitwisselen met de markt. Benieuwd hoe een ervaren aanbestedingsspecialist naar ons als gemeentelijke inkopers kijkt?

Als gastspreker hebben wij Alfred de Weert, moderator van de Kenniskring Aanbesteden en directeur Tendermanagement van de ADG Holding, uitgenodigd. Alfred heeft vele jaren ervaring als tenderspecialist aan ‘de andere kant van de tafel’, onder meer in de flexibele inhuur, ICT, koffie en schoonmaak.

Zijn kennis en ervaring deelt hij graag met inkopers, omdat we samen werken aan hetzelfde inkoop-/verkoopproces, zij het vanuit een ander oogpunt. En dat proces kan af en toe best wat vriendelijker, efficiënter, makkelijker, sneller, schappelijker en goedkoper, van beide kanten.

Locatie en tijd
  • Online
  • Dinsdag 31 januari 2023 van 11.00 tot 12.00 uur

Mocht het tijdstip van het webinar u niet uitkomen, schrijf u dan toch in. Iedereen die zich ingeschreven heeft, ontvangt binnen enkele dagen na het webinar een mail met de gegeven informatie en een link naar de opname, zodat u het webinar ook achteraf kunt bekijken.

Doelgroep

Gemeentelijke inkopers

Kosten

Geen 

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Thijs Blanksma via info@vng.nl

Organisator
VNG