Om ondernemers weerbaarder te maken tegen cyberincidenten, ontwikkelden het Digital Trust Center (DTC) samen met diverse gemeenten een toolkit. In dit webinar wordt u door de makers geïnformeerd over de toolkit en de lokale aanpak rondom cyberveiligheid.

In de toolkit zitten verschillende producten om ondernemers te informeren en ondersteunen bij hun cyberweerbaarheid. Daarnaast bevat het een best practice document bedoeld voor gemeenten die nog niet gestart zijn met het thema cybersecurity voor ondernemers in de regio. De toolkit heeft een dynamisch karakter en wordt door het jaar heen gevuld met meer producten. Zo probeert het DTC gemeenten in Nederland te ontzorgen.

Dit webinar wordt geleid door het DTC en de gemeente Breda. Gemeente Breda is een van de gemeenten die heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van het best practice document en is daarnaast al enige tijd actief bezig met een lokale aanpak rondom cyberveiligheid.

Overheidsbrede cyberwebinars

Oktober is European Cyber Security Month. U kunt in deze maand diverse overheidsbrede cyberwebinars volgen. Tijdens deze online sessies delen bestuurders en professionals uit verschillende overheidslagen hun lessons learned. Ook wordt u uitgedaagd om actief aan de slag te gaan in uw eigen organisatie, zodat u nog beter voorbereid bent en weerbaarder wordt tegen cyberincidenten. 

Locatie en tijd
  • Online
  • 13:00 - 14:00 uur
Doelgroep

Medewerkers van verschillende overheden

Kosten

Deelname is gratis

Meer informatie
Organisator
ICTU en VNG Connect i.o.v. het ministerie van BZK