VNG Naleving en het Informatieknooppunt Zorgfraude (IKZ) bieden kleinschalige informatiesessies aan voor gemeenten. Het gaat om een kennismakingssessie en een vragenuurtje. Wilt u optimaal gebruikmaken van de dienstverlening van het IKZ, meld u dan snel aan.

Het IKZ is een samenwerking van 9 ketenpartners die samen verantwoordelijk zijn voor de bestrijding van zorgfraude. Door het combineren van informatie stelt het IKZ de partners in staat om zorgfraude effectiever aan te pakken. Ook als gemeente kunt zich via de VNG aansluiten bij het IKZ. Maar wat kunt u als aangesloten gemeente nu precies verwachten van het Informatieknooppunt?

Bent u al bekend met het IKZ en heeft u specifieke vragen over de dienstverlening en de samenwerking in de keten? Dan nodigen we u van harte uit voor het verdiepende vragenuurtje. De inhoud van dit uurtje is gebaseerd op de vragen van u en uw collega’s. Deze vragen kunt u ons toesturen met uw aanmelding, maar ook stellen in de chat tijdens de bijeenkomst. 

Nog niet aangesloten?

Is uw gemeente nog niet aangesloten op het IKZ, maar bent u dit wel van plan en heeft u hier vragen over? Laat dit dan weten via gemeenten@ikz.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Locatie en tijd
  • Van 11.00 tot 12.00 (via Microsoft Teams)
Doelgroep
  • Toezichthouders, maar ook om andere medewerkers die betrokken zijn bij de aanpak van zorgfraude, zoals beleidsmedewerkers of contractmanagers.
Kosten
  • Geen
Organisator
VNG