Op dinsdag 30 maart gaan de digitale deuren van de VNG Belastingconferentie open. Het thema 'Op de vleugels van digitalisering' is actueler dan ooit. Door het coronavirus werken we niet alleen op een andere manier, ook het inhoudelijke werk heeft door de digitale ontwikkelingen bepaald niet stilgestaan.

Op dinsdag 30 maart openen de digitale deuren van de VNG Belastingconferentie. Daarmee bouwen we verder op het thema van vorig jaar, dat dit jaar actueler is dan ooit:  Op de vleugels van digitalisering. Door het coronavirus werken we niet alleen op een heel andere manier, ook het inhoudelijke werk heeft door de digitale ontwikkelingen bepaald niet stilgestaan.Op dinsdag 30 maart stellen we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in een serie inhoudelijke en plenaire sessies. Natuurlijk is ook online volop gelegenheid om te netwerken met uw collega’s uit het land en nieuwe kennis op te doen op de online informatiemarkt.

Programma

We nemen u mee in het thema Digitalisering, bijvoorbeeld met sessies over:

  • digitalisering in het bestuursrecht
  • digitaal communiceren met de overheid
  • nieuwe inwinningstechnieken voor WOZ, BAG en 3D

En zoals vertrouwd staat de workshop Actualiteiten op het programma, waar een breed scala aan actuele ontwikkelingen gepresenteerd wordt.

Vanaf 10.15 uur starten we het programma en wordt u welkom geheten door presentator Ruben Maes, Leonard Geluk (algemeen directeur VNG), Linda Hennink (secretaris directeur Waarderingskamer) en Arjen Schep (hoogleraar Heffingen van Lokale Overheden, Erasmus School of Law). De dag wordt in stijl afgesloten door cabaretier en voormalig gemeenteraadslid Patrick Nederkoorn.

Meer informatie en aanmelden

Locatie en tijd
  • Online
  • 09.45 uur - 15.00 uur
Doelgroep

Gemeentelijke (beleids)ambtenaren werkzaam op het gebied van belastingen en WOZ. Overige geïnteresseerden, werkzaam bij andere lokale overheden of het bedrijfsleven, zijn ook van harte welkom.

Kosten

€ 195,- excl. btw.

Organisator
VNG