Deze vervolgtraining is een verdiepingsslag na de basistraining Toezicht en handhaving kinderopvang van VNG Kenniscentrum Handhaving en Naleving (KCHN).

Tijdens de training gaan we verder in op handhaving en de processen die hiermee gepaard gaan aan de hand van casuïstiek die door de trainers wordt ingebracht. Omdat de juridische kaders bekend worden verondersteld, zal de nadruk in deze training vooral liggen op het oplossen van diverse casussen met elkaar en daarmee op de praktische toepassing van de wet- en regelgeving.

VNG KCHN organiseert deze training op vier verschillende data. Zie de website van VNG KCHN voor de overige data.

Locatie en tijd

  • Van 10.00 uur tot uiterlijk 16.30 uur
  • La Vie Utrecht, Sint Jacobsstraat 61, Utrecht

Doelgroep

Gemeenteambtenaren en GGD-medewerkers die in opdracht van de gemeente handhavende taken uitvoeren. Om deel te nemen aan deze training verwachten we dat de kennis uit de basistrainingen aanwezig is en dat de deelnemers minimaal een jaar werkervaring in handhaving kinderopvang hebben.

Kosten

De kosten voor deze training bedragen € 130,- exclusief btw (prijspeil 2019) per persoon. Heeft uw gemeente een handhavingsabonnement bij VNG KCHN, dan is de training mogelijk gratis. Controleer dit bij de abonnementhouder van uw gemeente.

Aanmelden

Via het inschrijfformulier

Meer informatie

 

Organisator
VNG KCHN