In juni geven VNG, GGD GHOR NL en RIVM een 1e serie webinars voor gemeenten en GGD’en rond thema's vanuit de inhoudelijke lijnen van GALA en Sportakkoord II. Aan bod komen: terugdringen gezondheidsachterstanden, versterken van mentale weerbaarheid/gezondheid, gezonde fysieke leefomgeving en gezonde leefstijl.

Tijdens elk webinar zetten we rond het thema de kennis en expertise van de kennispartijen in de spotlight. Zo kunt u als gemeente of GGD in korte tijd veel informatie verzamelen en inspiratie opdoen rond een thema dat past bij uw lokale situatie. Dit 1e webinar gaat over het terugdringen gezondheidsachterstanden, kijk voor de overige webinars in onze agenda!

De reeks thematische webinars wordt voortgezet in augustus en september. In deze webinars staat de kennis en expertise van kennispartijen centraal rond de thema’s: kansrijke start, versterken sociale basis, vitaal ouder worden, gezonde leefstijl, middelengebruik, overgewicht, sport- en beweegparticipatie en domeinoverstijgende inzet. 

Locatie en tijd
  • Online
  • Woensdag 14 juni, in de middag (exacte tijd volgt)
Doelgroep

Gemeenten en GGD'en

Kosten

Geen

Organisator
VNG, GGD-GHOR NL en RIVM