Preventie staat bij veel gemeenten hoog op de agenda. Tegelijkertijd is het een traject van de lange adem en zijn de resultaten lastig in harde cijfers te vervatten. Hoog tijd om in de spotlights te zetten wat werkt, waarom het werkt en hoe we het verder brengen.

Daarom nodigt de VNG u uit om tijdens het Congres Lokale Preventieakkoorden u te laten inspireren door de gezamenlijke inzet, doorontwikkeling en verdieping van preventie. Meer informatie volgt, zet 24 november alvast in uw agenda!

Het programma maken we samen mét u. Daarom vragen we u om via een enquête uw input te geven. Zo kunnen we laten zien én vieren dat in het hele land de beweging lokaal en regionaal steeds sterker wordt op het gebied van preventie en dat resultaten zichtbaar worden. In samenwerking met partners uit bedrijfsleven, wonen, welzijn en zorg, onderwijs en wetenschap, werken gemeenten zo integraal aan gezondheid in de haarvaten van de wijken. Met als eindresultaat de vitaliteit van inwoners in breedste zin te bevorderen. Zien we u op 24 november in Utrecht?

Locatie en tijd
  • DeFabrique, Utrecht
  • Donderdag 24 november
Doelgroep

Beleidsmedewerkers, wethouders en lokale partners

Kosten

Geen

Organisator
VNG