De VNG, VGN en het CIZ organiseren in januari drie regiobijeenkomsten rond het thema grensvlak Jeugdwet en Wlz. Op maandag 27 januari in Zwolle.

Op het grensvlak van Jeugdwet en Wlz zien we dat er in veel regio’s nog vraagstukken spelen. Zowel voor gemeenten, als voor jeugdhulpaanbieders en lokale teams. Het gevolg is dat er voor ouders van kinderen met een beperking nog steeds veel onduidelijkheid en onzekerheid is, wanneer zij de juiste zorg voor hun kind willen regelen. De vraagstukken spelen vooral voor kinderen met een complexe en vaak ook een langdurige hulpvraag. Vaak gaat het ook om jonge kinderen.
 
VNG, VGN en CIZ organiseren samen drie bijeenkomsten om kennis en ervaring rond dit thema te delen en op zoek te gaan naar verbeteringen hoe in samenwerking knelpunten kunnen worden opgelost rond de toegang tot zorg voor kinderen en gezinnen.

Locatie en tijd
  • Zwolle
  • 13.00 - 16.00 uur
Doelgroep

De regiobijeenkomsten zijn bedoeld voor zowel managers en (beleids)medewerkers van gemeenten, lokale teams, het CIZ en jeugdhulpaanbieders in de gehandicaptenzorg die betrokken zijn in de praktijk bij deze vraagstukken.

Kosten

Geen kosten

Organisator
VNG, VGN en het CIZ