Gemeentefinanciën zijn een groot aandachtspunt, zeker nu de wereld zo is veranderd. Wat valt er te zeggen over onzekere ontwikkelingen zoals de gevolgen van corona en de verkiezingen in 2021? En hoe gaat u daar als gemeente mee om? Dergelijke vragen staan centraal tijdens het Congres Gemeentefinanciën.

De VNG organiseert voor de achtste keer het jaarlijkse congres Gemeentefinanciën, hét landelijke congres voor gemeenteambtenaren op het gebied van financiën. Voor het eerst helemaal online! Vanuit uw eigen stoel kunt u deelnemen aan een beproefd programma met boeiende sprekers, sterke inhoudelijke workshops en inspirerende praktijkvoorbeelden. 

Tijdens het congres wordt u van harte welkom geheten door Leonard Geluk, algemeen directeur van de VNG. U volgt het congres in een overzichtelijke online omgeving waar u uw eigen programma kiest en deelneemt aan ‘plenaire’ gesprekken met vooraanstaande sprekers als CPB-directeur Pieter Hasekamp. Net als altijd kiest u uit een gevarieerd aanbod van deelsessies, bijvoorbeeld over het combineren van auditstromen, belastingen en data-analyses. En netwerken? Dat kan ook online! Op die manier draait alles online om de vraag wat de huidige pandemie betekent voor de financiële positie van gemeenten.

Locatie en tijd
  • Online
  • Van 10.00 tot 14.00 uur
Doelgroep

Het VNG Congres Gemeentefinanciën is bestemd voor gemeenteambtenaren op het gebied van financiën. Andere ambtenaren zijn van harte welkom om kennis te maken met de verschillende aspecten van gemeentefinanciën.

Kosten
  • € 165 exclusief btw
Meer informatie
Organisator
VNG