De eerste online editie van de maatschappelijk vastgoeddag heeft een sterk inhoudelijk programma en biedt volop ruimte voor interactie, netwerken en een bezoek aan de virtuele kennismarkt. Een dag vol uitwisseling en inspiratie.

Centraal thema is ‘Bouwstenen voor een duurzame toekomst’. Deelnemers kunnen elk uur kiezen uit meerdere programma’s. Er zijn programma’s over maatschappelijk rendement, verduurzaming, eigentijdse huisvestingsplannen, integrale kindcentra en duurzame sportaccommodaties. Ook zijn er programma’s rond (slim en datagedreven) vastgoedsturing en onderhoud. 

Tijdens de dag worden ook de resultaten van het ontwikkelwerk van het landelijke opererende Bouwstenen-platform gepresenteerd en besproken. Maarten van Poelgeest, voorzitter van de Klimaattafel gebouwde omgeving, Marjolein Janssen, directeur van het Kadaster, en diverse wethouders en (school)besturen nemen deel aan dit gesprek. 

De VNG is met Albert Vermue, directeur leefomgeving, wethouder Paul Hofman, bestuurlijk trekker van de VNG-routekaart voor de verduurzaming van het gemeentelijk vastgoed, en diverse beleidsmedewerkers goed vertegenwoordigd.

Locatie en tijd
  • Online
  • Van 10.00 tot 15.00 uur
Doelgroep
  • Bestuurders, managers en professionals van gemeenten en andere  organisaties actief op het gebied van onderwijs, sport, cultuur en zorg en welzijn
Kosten
  • Gratis voor gemeenten die partner zijn van Bouwstenen voor Sociaal, voor andere deelnemers € 25
Meer informatie
Organisator
Bouwstenen voor Sociaal