Om overheden te ondersteunen bij de softwareverwerving, contractverlenging, aansluiting, oefenen en implementatie van de Omgevingswet, organiseren VNG en Aan de slag met de Omgevingswet leveranciersdemonstraties. Tijdens deze online demonstraties tonen leveranciers hun aanbod voor Omgevingswetsoftware. 

De Omgevingswet wordt digitaal ondersteund door het Digitaal Stelsel Omgevingswet. Hierop moeten overheden aansluiten met hun lokale software. Daarbij is het softwareaanbod van leveranciers van groot belang. Tijdens deze online demonstraties tonen leveranciers hun aanbod en heeft u de mogelijkheid tot vragen stellen.

Locatie en tijd
  • 13, 14, 15 en 18 januari 
  • 09.00 - 17.00 uur
  • Online via Teams
Doelgroep

Implementatiemanagers, ICT-managers, informatieadviseurs, inkopers, gebruikersvertegenwoordigers en projectleiders bij overheidsorganisaties en uitvoeringsorganisaties die Omgevingswetsoftware hebben geselecteerd of dat nog moeten doen.

De leveranciersdemonstraties zijn uitsluitend toegankelijk voor medewerkers van overheden. Tijdens de demonstraties worden aanwezigen daarop gecontroleerd.

Kosten
  • Deelname is gratis
Meer informatie

Voor elke demonstratie is 1 uur gereserveerd. Bekijk het programma en een omschrijving (pdf, 182 kB) van wat u kunt verwachten.

Organisator
VNG en Aan de slag met de Omgevingswet