De VNG organiseert op 1 maart 2021 een (online) intervisie bijeenkomst voor communicatieadviseurs van kleine(re) gemeenten. Tijdens deze bijeenkomst kunt u kennis en ervaringen delen, inspiratie opdoen en wordt er uitgebreid ingegaan op de veranderopgave Omgevingswet.  

Bij veel kleine(re) gemeenten leeft de vraag: hoe draag ik als communicatieadviseur maximaal bij aan de implementatie van de Omgevingswet? Hoe creëer ik beweging binnen de veranderende organisatie met een beperkt aantal uren vanuit communicatie? Om daar een antwoord op te krijgen gaan we met elkaar in gesprek en leren we van successen.  

Leren door te delen

We starten de bijeenkomst met een succesvolle casus uit het land. Een kleine(re) gemeente neemt ons mee in de veranderaanpak die zij heeft gekozen en hoe zij de interne organisatie heeft betrokken. Daarna geeft Rishma Cats-Harinandan Singh (veranderkundige en excecutive coach bij ECx consulting en strategisch adviseur bij de gemeente Schiedam) haar visie op de rol van communicatieadviseurs bij veranderopgaven met de pakkende titel ‘Stop met sjouwen, pak je rugzak eens uit’. Met deze informatie gaan we uiteen in kleine intervisie groepen. Daar kunt u verder kennis en ervaring delen en inspiratie opdoen. Tot slot is er een korte terugkoppeling.  

Tot 1 maart!

Locatie en tijd
  • 1 maart 2021, 10.00 - 11.45 uur.
  • Online.
Doelgroep
  • Communicatieadviseurs van kleine(re) gemeenten.
Kosten
  • Geen kosten.
Organisator
VNG