Hoe creëren we een toekomst waarin iedereen op eigen wijze kan meedoen? Laat u inspireren door verhalen van experts en innovatieve ondernemers en doe mee met de inclusieve samenleving van morgen. 

Maak kennis met vernieuwende sociaal ondernemers die al bouwen aan de inclusieve samenleving van morgen. Zij begeleiden mensen met een beperking naar een baan, vergroten het zelfvertrouwen van kwetsbare jongeren, creëren nieuwe kansen voor mensen met minder geluk of versterken vaardigheden als springplank voor ongekend talent.

Verbind voor impact

Ontdek in interactieve break-out sessies hoe je sociale innovaties inzet voor je eigen organisatie. Ontmoet de mensen achter de verhalen en krijg inzicht in nieuwe oplossingen die werken. Ga betekenisvolle verbindingen aan om samen stappen te zetten.

Verschil maken we samen

Laat u inspireren tijdens tafeldiscussies bomvol ervaringen van ondernemers en experts. Praat digitaal mee over de inclusieve samenleving en de dilemma’s rond het ‘anders organiseren’. Samen creëren we een toekomst waarin iedereen onbeperkt en op eigen wijze kan meedoen, doet u mee?

Locatie en tijd
  • Online
  • 16:00 tot 18.15
Doelgroep

Gemeenteambtenaren die zich richten op inclusie en ondernemers.

Organisator
ImpactPlus