Het IZA-Congres is een niet te missen evenement voor iedereen die actief is in de zorg en het sociaal domein. In een tijd waarin de zorgsector en het sociaal domein voor ongekende uitdagingen staan, is dit congres dé plek om geïnspireerd te raken door vernieuwende praktijkvoorbeelden en inspirerende sessies.

Of u nu wel of slechts in beperkte mate bekend bent met het Integraal Zorgakkoord (IZA), dit congres biedt een unieke kans om te leren van elkaar, ervaringen uit te wisselen, en samen te werken aan het vormgeven van de zorg van morgen. Kom brengen, halen, en ga in gesprek met je vakgenoten of andere partijen actief binnen het IZA om samen te zorgen dat we klaar zijn voor de toekomst. Dit kunt u verwachten:

  • Plenair: Sjaak Wijma (Zorginstituut Nederland), Jan Kremer (speciaal gezant Passende Zorg), Bianca Buurman (V&VN) en Arthur Schellekens (Patiëntenfederatie) gaan in gesprek met talenten uit het IZA-talentennetwerk en over hun dagelijkse praktijk.
  • Een schat aan goede praktijkvoorbeelden en inspiratie.
  • Uitgebreide mogelijkheden om in contact te komen met vakgenoten.
  • ca. 1000 zorg- en welzijnsprofessionals bij elkaar.

De leidende thema’s zijn de onderwerpen van het IZA. Om te zorgen voor een gevarieerd programma zijn er zowel plenaire momenten als rondes met deelsessies. Ook is er gedurende de dag een zorg- en welzijnsmarkt waar organisaties, initiatieven en zorgprofessionals hun ideeën en initiatieven kunnen delen en toelichten. En daarbij zal er een plaza voor ontmoetingen zijn om te netwerken en om laagdrempelig met elkaar in gesprek te gaan.

Locatie en tijd

  • Beatrix Theater, Jaarbeursplein 6a, 3521 AL Utrecht
  • Maandag 4 maart, 9.30 - 16.45 uur, netwerkborrel na afloop

Doelgroep

Zorg- en welzijnsprofessionals

Kosten

Geen

Meer informatie

Organisator

Ministerie van VWS