Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen en trends in gladheidbeheer en welke innovaties staan ons te wachten? Zeker is dat duurzaamheid een steeds belangrijker thema wordt in gladheidbeheer. Duurzaam gladheidbeheer is dan ook het centrale thema van het congres. 

Het congres belicht duurzaam gladheidbeheer vanuit twee invalshoeken. Enerzijds ligt de milieu-impact van gladheidbestrijding onder de loep: sprekers delen tips en kennis over duurzamere strategieën, technieken en alternatieven voor gladheidbeheer. Daarnaast wordt de duurzaamheid van gladheidbestrijding besproken met het oog op het opwarmende klimaat: wat betekent dit voor de continuïteit?

Net als vorige jaren start het congres met inspirerende plenaire presentaties, is er aandacht voor innovaties in techniek en materieel, en is er gelegenheid om verdiepende deelsessies over specifieke thema’s bij te wonen. Daarnaast biedt het programma veel ruimte om te netwerken en elkaar te ontmoeten.

Vanwege de aangescherpte maatregelen rond het coronavirus gaat het Nationaal Gladheidbestrijdingscongres 2020 op donderdag 16 april helaas niet door. De NVRD beraadt zich op een nieuwe datum. Via deze website en www.nvrd.nl informeren wij u hierover.

Locatie en tijd
  • Hart van Holland, Berencamperweg 12, 3861MC Nijkerk
  • van 9.30 tot 17.30
Kosten

€ 295 pp (korting voor iedere 2e, 3e etc inschrijving)

Meer informatie
Organisator
NVRD