Het Dorpenfestival, dat op 25 juni 2020 plaats zou vinden in Annen, gaat helaas niet door. We willen deelnemers en sprekers een veilige festivalervaring bieden; met de huidige vooruitzichten op de ontwikkeling van het Covid-19 virus is die garantie niet te geven. Daarom hebben we helaas deze lastige beslissing moeten nemen.

Wij hebben bij de organisatie tot op heden veel enthousiaste reacties mogen ontvangen. De inschrijving was al volop gaande. Had u zich ook al ingeschreven, dan laten wij direct van ons horen zodra we meer duidelijkheid hebben over de eventuele editie in 2021. Wij hopen dan weer op u te mogen rekenen als deelnemer. Voor nu, blijf gezond en denk om uw medemens.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via info@dorpenfestival.nl, dit e-mailadres blijft actief!

Meer informatie

Het Dorpenfestival wordt georganiseerd vanuit het Interbestuurlijk Programma (IBP), een initiatief van gemeenten, provincies, waterschappen en het Rijk om samen meer te bereiken op 10 grote maatschappelijke opgaven. In samenwerking met gemeente Aa en Hunze, de P10, de Vereniging van Drentse Gemeenten, de provincie Drenthe en de Landelijke Vereniging voor Kleine Kernen (LVKK).

Organisator
Interbestuurlijk Programma (IBP)