We richten onze blik op een sterke basis van ouders en omgeving. Dit doen we om kinderen zo veilig, thuis en kansrijk mogelijk te laten opgroeien. Met een sterke basis kunnen we voorkomen dat kinderen onnodig in de jeugdhulp belanden. Als het echt nodig is, moeten we natuurlijk wel goede zorg kunnen bieden. Wat vraagt dit van u op uw werk en daarbuiten? Daarover gaat het op de Voor de Jeugd Dag.

De Voor de Jeugd Dag 2020 volgt u vanaf één overzichtelijke online plek en vanuit uw eigen stoel. Hier kiest u de programmaonderdelen die u digitaal wil volgen en neemt u deel aan gesprekken, discussies, polls tijdens de sessies. Zelfs aan het klassieke ‘inloopmoment' voor deelnemers én aan het Jeugdplein met stands is gedacht, met volop gelegenheid voor interactie via video of chat. Tussen de sessies door kunt u terecht op het Jeugdplein en verzorgt Tako Rietveld (De Kindercorrespondent) live korte interviews met kinderen en jongeren uit het veld.

Locatie en tijd
  • Online (vanuit de Westergas)
  • 09.30 - 16.00 uur
Doelgroep

De Voor de Jeugd Dag is voor gemeenten, zorgaanbieders, kinderopvang, (jeugd)gezondheidzorg, onderwijs-, branche-, beroeps- en cliëntenorganisaties.

Kosten

Geen kosten

Meer informatie
Organisator
Ministerie van VWS, het Nederlands Jeugdinstituut en de VNG