Op 3 maart kunt u van 12.30 tot 13.30 uur weer deelnemen aan het gratis Tozo lunchcafé van VNG Naleving. In een kleine samenstelling gaan we via Teams op een laagdrempelige manier met elkaar in gesprek over de ontwikkelingen rondom de Tozo-regeling.

Op het programma staan dit keer de signalen die worden aangeleverd door het Inlichtingenbureau. Welke signalen ontvangt u allemaal en hoe moeten die worden geïnterpreteerd? Hier gaan we samen naar kijken. Ook besteden we aandacht aan de manier waarop grote aantallen signalen opgepakt kunnen worden bij de controles op de rechtmatigheid van de Tozo. Daarnaast is er ruimte om over uiteenlopende vraagstukken (bijvoorbeeld IB rapportages en procesinrichting) met elkaar van gedachten te wisselen. Alex Tamminga, accountmanager bij het Inlichtingenbureau, is aanwezig tijdens deze sessies om informatie te verstrekken en vragen te beantwoorden.

Locatie en tijd

De uitnodiging met de link om deel te nemen volgt kort voor de gereserveerde datum, dus zet zelf alvast de datum en tijd in uw agenda!

Datum

  •  Woensdag 3 maart van 12:30 tot 13:30 uur
Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan de lunchcafés.