Wat werkt nou echt bij mensen die kwetsbaar zijn en zich soms verward gedragen? Houd die vraag u dagelijks bezig? Kom dan op 9 december naar Voorbij de verwarring, dé dag voor iedereen die samenwerkt rond kwetsbare mensen.

Met corporate antropoloog Danielle Braun, psychiater en schrijver Bram Bakker, tv-presentator Ajouad El Miloudi en tientallen andere gezaghebbende en spraakmakende specialisten, bestuurders, hulpverleners en ervaringsdeskundigen. Zij buigen zich over actuele inhoud in verrassende presentaties en debatten.

We horen indrukwekkende verhalen en leren van prikkelende trainingen en workshops. Bij het haardvuur, tijdens de excursies en op het bruisende ontmoetingsplein. Voor iedereen is er wat te horen, te zien en te doen tijdens de ruim 50 sessies en activiteiten in de voormalige veemarkthallen in ‘s-Hertogenbosch.

De afgelopen jaren zijn talloze initiatieven tot stand gekomen, velen voortgekomen uit het Actieprogramma lokale initiatieven voor mensen met verward gedrag van ZonMw. Tijdens Voorbij de Verwarring delen we de lessen en ervaren we hoe samenwerking nog meer oplevert. De dag is een initiatief van ZonMw en het Verbindend Landelijk OndersteuningsTeam (VLOT).

Locatie en tijd

Congrescentrum 1931, ‘s-Hertogenbosch
10.00-14.45 uur

Doelgroep

Iedereen die samenwerkt rond kwetsbare personen: van beleidmaker tot bestuurder, van hulpverlener tot ervaringsdeskundige en naaste.

Kosten

Geen.

Meer informatie
Organisator
Rijksoverheid, ZonMw, VNG, VLOT