Deze middag delen we de nieuwste inzichten, bieden we inspiratie met verhalen uit de praktijk en maakt u kennis met andere professionals die werken aan het aardgasvrij maken van wijken.

De live talkshow staat ook dit jaar onder leiding van Brecht van Hulten. Zij bespreekt de actualiteit en leerervaringen van het Programma Aardgasvrije Wijken met wethouders van proeftuinen, Maarten van Poelgeest, Marleen Stikker en Onno Dwars. Floris Alkemade inspireert met zijn blik op de aardgasvrije toekomst. In de interactieve kennissessies is het tijd voor verdieping. Van samenwerken met bewonersinitiatieven tot een goede business case, van techniek tot opschaling en van het koppelen van opgaven tot ontzorgen. Liever iets anders? Loop dan even binnen bij ons digitale vraagloket, schuif aan bij de PAW-leestafel of ga voor een verrassende match met een collega uit het land. Het PAW Buurthuis is dé centrale online ontmoetingsplaats waar u live gesprekken met de sprekers van het congres kunt volgen.

Locatie en tijd
  • Online
  • 12.30 - 16.45 uur
Doelgroep

Voor professionals die samen leren door vooral aan de slag te zijn. Leren door te doen. Dat is de rode draad van werken aan aardgasvrije wijken, buurten of dorpen. Bent u daar ook mee bezig? Dan is dit congres wat voor u. We rekenen uiteraard op de bijdrage en deelname vanuit vele gemeenten en ook voor andere overheden, woningcorporaties, netbeheerders, warmtebedrijven, bouwers en installateurs, energiecoöperaties en bewonersinitiatieven is dit congres een absolute aanrader. Wetenschappers, studenten en onze vele kennispartners zijn ook van harte welkom.

Kosten

Geen kosten

Organisator
Programma Aardgasvrije Wijken (PAW)