Vanuit Maak Samen Ruimte is de VNG op zoek naar gemeenten die best practices in de openbare ruimte in de 1,5-metersamenleving kunnen delen. Het gaat om best practices die door de coronapandemie noodzakelijk zijn geworden of versneld zijn ingezet.

U kunt zich voor 3 bijeenkomsten op 19 en 21 januari aanmelden. 

Tijdens deze bijeenkomst zijn we op zoek naar voorbeelden in de openbare ruimte in de 1,5-metersamenleving kunnen delen. Het gaat om best practices die door de coronapandemie noodzakelijk zijn geworden of versneld zijn ingezet. We hebben hiervoor 3 rondetafelbijeenkomsten gepland met 3 thema’s: binnensteden, vrijetijdhotspots en evenementen/markten.
 
Al eerder verscheen de handreiking crowd management in de openbare in opdracht van de VNG. Met best practices van verschillende gemeenten willen we een praktijkhandreiking opzetten als aanvulling op de theorie. Door middel van een rondetafelbijeenkomst staan ditmaal de ervaringen van gemeenten centraal.

De rondetafelbijeenkomsten zullen toegang bieden tot 8-12 gemeenten. Op deze manier kom je niet alleen een best practice brengen, maar kun je ook de nodige inspiratie opdoen van deelnemende gemeenten.  

Locatie en tijd
  • Online (MS Teams)
  • 09:30 - 12:00 uur
Doelgroep

Ambtenaren

Kosten

Geen kosten

Meer informatie
Organisator
Het Event Safety Institute (ESI) in opdracht van VNG