Agenda

Een overzicht van alle bijeenkomsten, congressen, seminars etc. die de VNG (mede) organiseert.

april 2019

24 apr

Op woensdag 24 april organiseren de VNG en Kenniscentrum Europa decentraal een verkiezingsdebat in het kader van de Europese verkiezingen op 23 mei 2019.

24 apr

Kennissessie over het werken met hoogopgeleide young professionals met een beperking. Werkgevers ontmoeten jongeren en krijgen advies hoe zij met deze bijzondere doelgroep aan de slag kunnen gaan met steun van de Stichting Studeren & Werken Op Maat (SWOM).

24 apr

Evenement over digitale participatie en digitale democratie. Het samenwerkingsprogramma Democratie in Actie werkt aan een krachtige lokale digitale democratie en gaat graag met u in gesprek over de ontwikkelingen binnen de verschillende trajecten die zijn gestart én hoe deze kunnen worden verbeterd.

25 apr

Tijdens deze themabijeenkomsten staat de discussie centraal: hoe kan er binnen gemeenten worden samengewerkt tussen de ICT, Informatie- en Archieforganisatie, waar zit de verbinding en toegevoegde waarde en waar zitten de ontwikkelpunten?

25 apr

Dat alle wijken in 2050 van het aardgas af moeten zijn, is bekend. Maar hoe gaan we dit aanpakken? In vier bijeenkomsten, georganiseerd door het Expertise Centrum Warmte (ECW) in samenwerking met de VNG, geven we een eerste antwoord op deze vraag.